Ons team

Luc RaeymaekersLuc RAEYMAEKERS studeerde Rechten aan de KU Leuven alwaar hij in juli 1982 promoveerde tot Licentiaat in de Rechten. Hij maakt sinds oktober 1982 deel uit van de balie Turnhout (thans Balie Provincie Antwerpen). Samen met Annemie Ramon richtte hij in 1985 Advocatenkantoor Raeymaekers & Ramon op. Sinds 1992 is hij tevens plaatsvervangend Vrederechter in het kanton Westerlo. Hij beëindigde in 2015 met succes de Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in Strafzaken. Luc is voornamelijk gespecialiseerd in goederenrecht, erfrecht, handelsrecht en bijzondere overeenkomsten.


Joachim DouwenJoachim DOUWEN is afgestudeerd als Licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven in 2005. Joachim is ingeschreven aan de Balie Turnhout (thans Balie Provincie Antwerpen) sinds 2006. Hij beëindigde met succes de Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in Strafzaken. Hij beschikt bijgevolg over het getuigschrift dat sedert 1 februari 2016 verplicht is om cassatieberoep aan te tekenen in strafzaken. Joachim voltooide eveneens de Supralat opleiding voor verhoorbijstand in het kader van “Salduz”. Daarenboven heeft hij de opleiding curator – vereffenaar in 2012 met succes afgerond. Joachim is voornamelijk gespecialiseerd in straf- en strafprocesrecht, handels- en vennootschapsrecht, familierecht, beslagrecht en wapenwetgeving.


Eva VanbeckevoortEva VANBECKEVOORT studeerde Rechten aan de KU Leuven alwaar zij in juli 2018 haar diploma Master in de Rechten behaalde.Ze voltooide in juli 2019 een bijkomende Masteropleiding Criminologie aan de KU Leuven. Na haar afstuderen werd Eva ingeschreven aan de balie van Turnhout (thans Balie Provincie Antwerpen) en is sindsdien als stagiaire verbonden aan ons kantoor. Eva heeft een bijzondere interesse in het personen- en familierecht en het straf- en strafprocesrecht.


Krisztian CsikosKrisztian CSIKOS, met boekhoudkundige ervaring op een internationaal bedrijf, is sinds augustus 2019 een ondersteunende kracht op de financiële afdeling van ons kantoor.


 

Annemie RamonAnnemie RAMON studeerde af aan de KU Leuven als licentiaat in de Rechten in juli 1982. Hetzelfde jaar werd zij opgenomen aan de Balie te Ieper. In 1983 maakte zij haar overstap naar de balie te Turnhout (thans Balie Provincie Antwerpen). In 1998 heeft zij de opleiding familiale bemiddeling met succes voltooid. Annemie behartigt op kantoor voornamelijk de zaken met betrekking tot familierecht, familiaal vermogensrecht, erfrecht en aansprakelijkheidsrecht.


Enra BoogaertsErna BOOGAERTS, met voorgeschiedenis in de KMO-sector, is sinds 2004 een ondersteunende kracht op ons kantoor.


Laura GoelenLaura GOELEN studeerde Rechten aan de KU Leuven. In 2017 behaalde ze het diploma van Master in de Rechten en voltooide ze een bijkomende Masteropleiding Fiscaliteit aan de KU Leuven. Na haar afstuderen werd Laura ingeschreven aan de balie Turnhout (thans Balie Provincie Antwerpen) en sindsdien is ze als stagiaire verbonden aan ons kantoor. Laura behandelt op het kantoor voornamelijk dossiers aangaande huurrecht, invordering van facturen, goederenrecht, bijzondere overeenkomsten en vennootschapsrecht.


Els Van EccelpoelEls VAN ECCELPOEL maakt sedert februari 2020 deel uit van ons kantoor als administratieve kracht. Zij had voordien een beleidsfunctie in een commerciële onderneming.


Alexandra DaemsALEXANDRA DAEMS is geruime tijd de administratieve kracht geweest op een Antwerps advocatenkantoor en maakt sinds februari 2021 deel uit van ons administratief team op het kantoor.


 

Pijltje